Let the games begin

Vi gjentar suksessen OSLO GAMES//GO
2. - 11. august 2018!

Oslo Games GO! møter du kanskje på et gatehjørne, en trapp eller en bowl nær deg. Konkurransen foregår ute i hele Oslo fra torsdag 2.august til fredag 10.august, med premieutdeling og fest lørdag 11.august.

Teamene som deltar skal levere film, foto og SoMe-oppdrag gjennom hele konkurranseuka.  En jury på 8 kvalifiserte personer vil til slutt velge vinnerteamet. 

Teamene bruker sine egne instagramkontoer til å dele innhold. Utover det vil foto, film og oppdateringer bli distribuert på den offisielle facebooksiden (facebook.com/OslogamesGO og på www.oslogames.no.

Alle poster i sosiale medier fra teamene merkes med emneknaggen #oslogamesgo.
Følg oss på Facebook og Instagram (@oslogames) for oppdateringer!

Regler: 

Team. Teamsjef kan plukke hvilke skatere han vil fra inn- og utland, med max 4 faste medlemmer på teamet. Disse skal meldes inn til Oslo Games GO etterhvert som de bekreftes av teamsjefen. Det er ingen regler for hvor i Norge eller verden skaterne på lagene kommer fra, ei heller hvor mange av hver nasjonalitet det er i hvert lag. Nordic Arena rekrutterer 4 skatere som teamsjefer og det er teamsjefene som rekrutterer resten av laget sitt. Filmere vil i  få tildelt lagene sine fredag 3. august.

Hjelpere. Det er ingen regler for hvor mange som kan hjelpe til under uken, med filming, DIY, transport e.l.

Oslo Games SoMe crew. Lagene vil bli fulgt av film / foto crew fra Nordic Arena. Mer info kommer.

Utstyr. Det er ingen regler om hva slags utstyr man kan bruke under Oslo Games GO! Lagene står derimot selv for alt av utstyr o.l for å løse utfordringene som blir gitt. Unntak av bonushjelp ved challenges i boka.

BOKA. Utfordringene i boka utvikles av personer med meget god oversikt over trender i skateboard. Den vil også inneholde andre typer utfordringer og kommersielle utfordringer.

Konkurransestart. Oslo Games GO! Starter kl 18:00 fredag 3. august på Nordic Arenakontoret i Sagveien 21 a. Der må alle lagene være tilstede for utlevering av team VS filmer, oppgaver, gjennomgang av reglene osv. Filmere må stille til et eget event torsdag 2. august. 18:00 til 21:00  Mer info kommer.

Gjennomføringen av konkurransen. Det er opp til lagene å bestemme når og hvor de forskjellige utfordringen skal gjennomføres, så lenge det foregår innenfor Oslo kommunes grenser.

Innlevering av materiale. Hovedfilm skal leveres til Juryen på kontoret til Nordic Arena i Sagveien 21 a senest kl 18:00 fredag 10. august.

Materiale. All footage som brukes skal tas i løpet av Oslo Games GO! uken. Eksisterende eller tidligere utgitt footage er ikke lov å bruke.
 

Utfordringene: 

Det er 3 forskjellige typer utfordringer under Oslo Games GO!

1. Hovedfilm. Filmeren er ansvarlig for å filme og redigere en film på max 10 minutter, og levere denne innen deadline. Denne filmen skal inneholde mest mulig av de challenges som blir gitt, og evt ekstra materiale.

2. Foto.
Hvert lag MÅ levere minst 2 av 3 fotooppdrag.

3. Ekstra challenges.
Disse løses fortløpende utover uken. Det er opp til hvert enkelt lag å bestemme hvilke challenges de velger å løse og delta på. Men jo flere challenges som inkluderes eller vinnes, jo større sjanse for å vinne.

Poeng. Hvert lag får poeng avhengig av hvor mange av challengene de har gjennomført og hvor bra bilder og film er satt sammen. Det er juryen som teller dette, samt gir karakterer for filming, skating og regi.

Ekstra. Det vil være noen obligatoriske fellessamlinger for teamene utover i uken. Det vil bli gitt flere dagschallenges, sosiale media-challenges osv utover uken.

Liste over challenges og poengsystem blir delt ut ved konkurransestart.

 

Følg oss på facebook og hold deg oppdatert på siste nytt!